moc.liamg%40usepyryohaviuk


+358407287841

moc.liamg%40usepyryohaviuk


+358407287841

Palvelut

Kuivahöyrymenetelmä soveltuu kaikille pinnoille ja materiaaleille.

Yrityksille

Siilin kuivahöyrypesupalvelu on Hygisafe Business -jäsenliike, joka tuottaa yrityksille monipuolista ja optimoitua, markkinoiden parasta sopimus- ja suursiivousta. Kunnia-asioitamme ovat palvelun korkea laatu, reaaliaikaisuus, asiakas-ystävällisyys ja erinomainen hinta-laatusuhde. Toimimme koko Pohjois-Savon alueella.

Saunan ja kylpyhuoneen syväpuhdistus

Palveluihimme kuuluu saunan ja kylpyhuoneen syväpuhdistus. Jokainen saavutettavissa oleva neliösenttimetri puhdistetaan kemikaalittomasti. Saunan sisäilma raikastuu, laattapinta kiiltää ja asiakas kiittää!

Ikkunanpesu

Pesemme ikkunat ja parvekelasit kirkkaiksi kemikaalittomalla kuivahöyrymenetelmällä. Poistamme lasin pinnalta lian, rasvan ja pesuainejäämät. Ikkunat pysyvät aiempaa peremmin puhtaina. Lopputulos hämmästyttää! 

Sähköuunin puhdistus

Tulemme avuksi sähköuunien ja muiden kotitalouden haastavien kohteiden puhdistukseen. Jätä terveydelle haitalliset kemikaalit kaupan hyllylle ja tilaa kemikaaliton sähköuunin puhdistus. Terveys ennen kaikkea!

Auton sisäpuhdistus

Tarjoamme palvelut auton sisätilojen puhdistukseen. Palvelu sisältää imuroinnin ja kaikkien pintojen kemikaalittoman puhdistuksen. Asiakas kiittää, ja tuo tilaa puhdistuksen toistekin!

Muut haastavat liat ja pinttymät

Autamme haastavien ja kiusallisten pinttymien poistamisessa esimerkiksi lattioista, portaista ja lämpöpatterien läheisyydestä. Kuivahöyrymenetelmässä paineistettu höyry irrottaa lian ahtaimmistakin paikoista!