moc.liamg%40usepyryohaviuk


+358407287841

moc.liamg%40usepyryohaviuk


+358407287841

Illustration

Yrityksille

Optimoitu TÄSMÄSIIVOUS™ pureutuu likaantumisen perimmäiseen syyhyn, kemikaalijäämiin. Ne poistetaan alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Toisin kuin perinteisillä käsityömenetelmillä likaa ei siirrellä pinnoilla, vaan kemikaalit, rasvajäämät, muu lika, virukset ja bakteerit poistetaan ekologisesti tehokkaalla Thermosarin kuivahöyrypesurilla. Lopputuloksena on desinfioitu pinta, jonka puhtauden ylläpito on vaivatonta.
Optimoitu TÄSMÄSIIVOUS™ on reaaliaikainen puhtauspalvelu, joka takaa toiminnan läpinäkyvyyden. Asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin reagoidaan välittömästi. Lupaamme palvelullemme 110 % HYGISAFE TAKUUN. Tiedät, mitä on sovittu ja tehty. Et maksa turhasta. Maksat vain tehdystä työstä ja tunneista. Siilin kuivahöyrypesupalvelun huippulaadukkaan siivouspalvelun työn lopputulos on yksinkertaisesti puhdas!
Lue lisää optimoidusta TÄSMÄSIIVOUKSESTA™.

Sopimussiivous

Teemme asiakasystävällistä, yhdessä laaditun ja päivitetyn sopimuksen ja siivousohjelman mukaista ylläpitosiivousta toimistotiloissa, taloyhtiöissä, tavarataloissa, ravintoloissa, hotelleissa ja myymälätiloissa. Palvelemme asiakkaitamme tehokasta, optimoitua kuivahöyrymenetelmää hyödyntäen. Palvelullamme on 110% HYGISAFE TAKUU!

Suursiivous

Puhdistamme perusteellisesti asiakkaan suursiivousta vaativat kohteet. Poistamme lika-, rasva ja kemikaalijäämät perinpohjaisesti. Tilaa meiltä ikkunoiden pesu, tekstiili- pintojen perusteellinen puhdistus, lattioilta vanhan vahan poisto ja vahaus, pinttyneiden pintojen puhdistus tai vaikkapa ammattikeittiön rasvapinttymien poisto. Optimoitu, kustannustehokas kuivahöyrymenetelmä helpottaa merkittävästi ylläpito- siivousta. Palvelullamme on 110% HYGISAFE TAKUU!