moc.liamg%40usepyryohaviuk


+358407287841

moc.liamg%40usepyryohaviuk


+358407287841

Kotitalouksille

 • Illustration

  Saunan ja kylpyhuoneen syväpuhdistus

  Puhdas sauna tuoksuu raikkaalle. Puhdistamme tehokkaasti kaikki saunan pinnat. Kiukaan pinnoilta, katon ja seinien puupaneelien pinnoilta sekä urakuvioista poistetaan pöly ja pinttymät. Lauteet puhdistetaan alta ja päältä. Lattiasta puhdistetaan laattojen pinnat sekä saumat ja lattiakaivo. 
  Laudepuihin tarttunut lika ja hikijäämä saadaan poistettua, kun höyryn lämpö avaa laudepuun syyt ja muuttaa syihin kertyneen epäpuhtauden juoksevaksi. Irronnut lika poistetaan imukykyisellä mikrokuituliinalla. Pintakäsitelty laudepuu puhdistetaan aina hellävaraisesti. Suunnittelemme ja toteutamme saunan puhdistuksen ammattitaidolla materiaalit huomioiden. Kuivahöyrykäsittelyn jälkeen sauna on puhtaan raikas ja hyväntuoksuinen.
  Kylpyhuoneessa myös laattaseinät, suihkuseinät, lasiovet, allas, wc-istuin ja hanat puhdistetaan perusteellisesti. Puhdistuksessa hyödynnämme ekologista, uuden teknologian kuivahöyrymenetelmää. Siinä vettä säästyy 90% perinteiseen menetelmään verrattuna, eikä kemikaaleja käytetä lainkaan. Syväpuhdistetussa kylpyhuoneessa puhtautta on helppo ylläpitää.
  Vahingoittuneet silikonisaumat, likaantuneet laattasaumat ja laattojen pinnat eivät useinkaan vaadi kallista kylpyhuoneremonttia, vaan perusteellisen puhdistuksen ja kunnostuksen. Kuivahöyrymenetelmällä saamme poistettua haastavatkin liat ja pinttymät. Tarvittaessa kauttamme saa myös kuluneiden laattasaumojen ja vahingoittuneiden silikonisaumojen uusimisen. Arvioimme puhdistus- ja kunnostustarpeen ammattitaidolla tapauskohtaisesti.

 • Illustration

  Ikkunanpesu

  Uuden teknologian kuivahöyrymenetelmällä ikkunanpesu sujuu leikiten. Ajansäästö on ⅔ perinteiseen menetelmään verrattuna. Samalla puhdistetaan sälekaihtimet.

  Perinteisessä ikkunanpesussa lasin pintaan jää kemikaalikalvo, johon sisällä huoneilman pöly ja ulkona siite- ja katupöly tarttuvat. Ikkuna likaantuu melko nopeasti. Kemikaalittomassa kuivahöyrymenetelmässä lasin pinnasta poistetaan kemikaalijäämä, lika ja rasva. Täysin puhdas ikkuna on näyttävän näköinen ja pysyy hyvin puhtaana.

 • Illustration

  Sähköuunin puhdistus

  Sähköuuni likaantuu käytössä, ja sen puhdistaminen on monen inhokkipuuhaa. Lasikanteen palanut rasva on lujassa. Uuden teknologian kuivahöyrymenetelmällä lasi ja uunin sisäpinnat saadaan puhdistettua ekologisesti. Jätä terveydelle haitalliset kemikaalit kaupan hyllylle ja tilaa meiltä sähköuunin puhdistus.
  Kuivahöyrymenetelmässä höyryn lämpö sulattaa lasiin kiinni palaneen rasvan. Korkean paineen ja kevyen mekaanisen hankauksen ansiosta rasvalika irtoaa, ja se poistetaan mikrokuituliinalla. Lopputuloksena on puhdas ja raikas uuni kodin paistamisiin.   

 • Illustration

  Auton sisäpuhdistus

  Uuden teknologian kuivahöyrymenetelmä soveltuu erinomaisesti auton sisätilojen puhdistukseen. Palvelu sisältää sisätilojen ja takakontin perusteellisen imuroinnin sekä kaikkien pintojen kemikaalittoman puhdistuksen. Penkeistä ja verhoiluista poistetaan likapinttymät. Ikkunat, kojelauta ja muut pinnat puhdistetaan kuivahöyryn ja mikrokuituliinan yhdistelmällä. Auto säilyttää parhaiten arvonsa, kun siitä pidetään hyvää huolta. Auton sisäpuhdistuksia tehdään huhtikuusta lokakuuhun lämpötilan ollessa plussan puolella.